4,5 cm
3,5 cm
hmotnost: 21 g
Korpus z mandlové mouky
Makronky jsou přirozeně bezlepkový dezert, vyrobený ze 100% mandlové, pistáciové nebo lískooříškové mouky
DOPORUČENÍ K DEGUSTACI: Makronky z Ateliéru Mon Macaron by měly být spotřebovány do 4 dnů ode dne výroby. Všechny chutě i vůně si nejlépe uchovají svou kvalitu při skladování v chladu při teplotě do +4 ̊C. Před konzumací ponechte makronky alespoň 10 minut při pokojové teplotě – makronka zvláční a naplno se rozvine její chuť a textura.
chuť
Krém definující
Krém definující chuť makronky
České Vánoce tak trochu po francouzsku. Kombinací bílé čokolády a vaječného likéru vznikla překvapivě jemná chuť s velmi hebkou texturou. Pár zrnek perleti a slavnostní makronka je na světě.
Skořice nikdy není dost - ti, kdo ji milují, přesně vědí, o čem mluvím. Proto je toto fantastické koření uvnitř i na povrchu! Hojně zasypaný skořicový korpus & maximálně skořicová ganache.
Váš i můj vánoční drahoušek - to nejvoňavější perníkové koření ALTES GEWÜRZAMT v dokonalé harmonii s chuťově neutrálním mascarpone - do této jedné jediné perníkové makronky se vejde celé kouzlo Vánoc.
Signature čokoláda Helenky Fléglové na rozhraní mléčné a hořké čokolády je skutečným gurmánským zážitkem. "Je mléčná, nebo už hořká?" Nevím...jisté však je, že s tonkou je naprosto famózní! Posypaná drcenými kakaovými boby a zcela bez barviv - prostě čistý čokoládový sen.
LÁSKA tak, jak jste si ji sami vytvořili - srdcem makronky je černorybízový krém intenzivní chuti a o zbytek požitku se postará malinová ganache - pro milovníky ovoce není jiné volby. Věřte mi...
Jemné pohlazení na jazyku - jen lehce nakyslá chuť tohoto exotického ovoce, co se krásně snoubí s jemností bílé čokolády. Ano, žlutá maracuja umí být velmi, velmi jemná...
Vanilková ganache a praliné z pekanových ořechů domácí výroby podle Yun Eunyoung, která je mou velkou inspirací (hned po monsieur Hermé)...jen kapičku javorového sirupu navíc jsem přidala...
Rozplývá se na jazyku a podlehnou ji i ti největší odpůrci bílé čokolády. Zdobená jedlou perletí ukrývá to nejlepší ze švýcarských čokolád. Jednoznačně MUST HAVE!
Vaše nejoblíbenější makronka nese jméno po mé dceři. Caroline plnou slaných vloček proslulé značky Maldon milujete stejně jako já Karolku, svou sladkou múzu!
Další návštěva Paříže a další objekt mé vášně - CRÊPE SUZETTE. Palačinky utopené v pomerančovém karamelu jsem nutně potřebovala přetavit do makronky. Podařilo se a vznikla tak další z mých autorských makronek.
Pozlacená jedlým zlatým prachem, s nádechem patiny, vyrobená z prosecca mé oblíbené značky. Je autorská a je vážně skvělá!
Přesně můj šálek kávy - arabica a robusta v dokonalé rovnováze. Pokud jste milovníci kávy, pak je tato makronka určena právě vám! Je totiž vážně kávová!
Milujete pařížskou šlehačku? Tu domácí? Pak bude tato makronka vaší favoritkou! Vyrobená z čokolády Cacao Barry ALUNGA s obsahem kakaových složek 41% pomalu taje na jazyku a je příslibem absolutního štěstí!
Jemná chuť a přesto velmi výrazný zážitek - pistáciová moučka, špetka soli Maldon, 100% pistáciová pasta, žádná aromata ani zvýrazňovače chuti - jen čistá chuť pistáciových oříšků.
Její lahodná chuť je skutečně hodna královské pocty! Smyslná vůně vás nenechá v klidu a možná se na ni stanete závislými stejně jako já...
Čokoládový samet, čokoládová láska - určena nejen čokoholikům, i když ti přesně tuší, o čem je řeč! A slané chipsy? Jen taková malá třešinka na dortu...přesněji řečeno uvnitř dortu.