4,5 cm
3,5 cm
hmotnost:
Skořápka z mandlové mouky
Makronky jsou přirozeně bezlepkový dezert, vyrobený ze 100% mandlové mouky
DOPORUČENÍ K DEGUSTACI: Makronky z Ateliéru Mon Macaron by měly být spotřebovány do 4 dnů ode dne výroby. Všechny chutě i vůně si nejlépe uchovají svou kvalitu při skladování v chladu při teplotě do +4 ̊C. Před konzumací ponechte makronky alespoň 10 minut při pokojové teplotě – makronka zvláční a naplno se rozvine její chuť a textura.
chuť
Krém definující c
Krém definující chuť makronky
23 g
České Vánoce tak trochu po francouzsku...vaječný likér dodává makronce jemnou chuť
a velmi hebkou texturu.
Skořice nikdy není dost - ti, kdo ji milují, přesně vědí, o čem mluvím. Proto je toto fantastické koření uvnitř i na povrchu! Hojně zasypaný skořicový korpus & maximálně skořicová ganache.
To nejvoňavější perníkové koření ALTES GEWÜRZAMT v dokonalé harmonii s chuťově neutrálním mascarpone - celé kouzlo Vánoc se vejde do jedné jediné perníkové makronky...věřte mi...
VYPRODÁNO
Štiplavý dotyk Asie - pikantní a vonící po citrusech, konkrétně po grapefruitech. Že pepř může být lahodný? Ale ano! Timut vás o tom hravě přesvědčí...
Dovolím si o Vánocích nahradit Vaši nejoblíbenější makronku se slaným karamelem za makronku s karamelem sladkým - připomíná chuť větrníku tak věřím, že mi odpustíte...
Ve vánoční kolekci nesmí chybět ovoce, proto je tu malinový lanýž pro všechny milovníky této fantastické a osvědčené cukrářské kombinace!
Monsieur Hermé ji kdysi nazval Mogador a dnes je z této makronky legenda - výrazná maracuja je vážně tím nejdokonalejším doplňkem mléčné čokolády.
100% lískooříšková pasta z pražených oříšků, oříškové praliné a makronkové korpusy upečené z lískooříškové mouky - víc lískových oříšků už se do této vánoční makronky opravdu nevešlo!
Lehce kontroverzní makronka, stejně jako pro mnohé byla Madame de Pompadour. Buď ji budete milovat, nebo nenávidět. Pomerančový květ má totiž velmi specifickou vůni, ale chuť pomeranče v ní rozhodně nehledejte! A nahořklé tóny mandlí vůni tohoto květu dokonale podtrhují.
Jemná chuť a přesto velmi výrazný zážitek - špetka soli Maldon, 100% pistáciová pasta, žádná aromata ani zvýrazňovače chuti - jen čistá chuť pistáciových oříšků.
Rozplývá se na jazyku a podlehnou ji i ti největší odpůrci bílé čokolády. Zdobená jedlou perletí ukrývá to nejlepší ze švýcarských čokolád. Jednoznačně MUST HAVE!
Další návštěva Paříže a další objekt mé vášně - flambované palačinky a pomerančový karamel ukryté v makronce, neboli nová inspirace u Pierra Hermého
Nejjemnější chuť ze všech! Malý obláček, který se rozplyne na jazyku...obláček s kapičkou Malibu, které vám lehounce zamotá hlavu.
Bobulky tohoto nejobyčejnějšího ovoce mají výraznou chuť a krém z nich vyrobený je přesně takový - výrazný a jednoduše dokonalý.
Pouhé tři ingredience a vanilkové nebe je na světě - bílá čokoláda švýcarské výroby Carma Nuit Blanche, smetana a vanilkový lusk - nic víc, nic míň.