4,5 cm
3,5 cm
hmotnost:
Skořápka z mandlové mouky
Makronky jsou přirozeně bezlepkový dezert, vyrobený ze 100% mandlové mouky
DOPORUČENÍ K DEGUSTACI: Makronky z Ateliéru Mon Macaron by měly být spotřebovány do 4 dnů ode dne nákupu. Všechny chutě i vůně si nejlépe uchovají svou kvalitu při skladování v chladu při teplotě do +4 ̊C. Před konzumací ponechte makronky alespoň 10 minut při pokojové teplotě – makronka zvláční a naplno se rozvine její chuť a textura.
chuť
Krém definující c
Krém definující chuť makronky
23 g
Kombinací bílé čokolády a vaječného likéru vznikla překvapivě jemná chuť s velmi hebkou texturou. Pár zrnek perleti a slavnostní makronka je na světě.
Skořice nikdy není dost - ti, kdo ji milují, přesně vědí, o čem mluvím. Proto je toto fantastické koření uvnitř i na povrchu! Hojně zasypaný skořicový korpus & maximálně skořicová ganache.
To nejvoňavější perníkové koření ALTES GEWÜRZAMT v dokonalé harmonii s chuťově neutrálním mascarpone - celé kouzlo Vánoc se vejde do jedné jediné perníkové makronky...věřte mi...
Štiplavý dotyk Asie - pikantní a vonící po citrusech, konkrétně po grapefruitech. Že pepř může být lahodný? Ale ano! Timut vás o tom hravě přesvědčí...
Baileys' The Original Irish Cream - irský smetanový likér velmi jemné chuti a vůně si opravdu skvěle rozumí s bílou čokoládou, užívejte si tuto makronku ještě lehce zachlazenou...
Ve vánoční kolekci nesmí chybět ovoce, proto je tu malinový lanýž pro všechny milovníky této fantastické a osvědčené cukrářské kombinace!
Signature čokoláda Helenky Fléglové na rozhraní mléčné a hořké čokolády je skutečným gurmánským zážitkem. "Je mléčná, nebo už hořká?" Nevím...jisté však je, že s tonkou je famózní!
100% lískooříšková pasta z pražených oříšků, oříškové praliné a makronkové korpusy upečené z lískooříškové mouky - víc lískových oříšků už se do této vánoční makronky opravdu nevešlo!
Bobulky tohoto nejobyčejnějšího ovoce mají výraznou chuť a krém z nich vyrobený je přesně takový - výrazný a jednoduše dokonalý.
Exotické liči dokáže svou jedinečnou chutí navodit pocit léta a ve spojení s malinami vznikl koktejl par excellence.
Jen růže voní víc než jahody - nebo opačně? Květinové dezerty jsou ve světě velmi oblíbené, tak pootevřete vrátka, vstupte do růžové zahrady a ochutnejte toto fascinující spojení!
Mangová ganache vyrobená z francouzského pyré značky Boiron je zárukou maximálního chuťového požitku.
Bergamot - sladký citrón pěstovaný hlavně na Sicílii je velmi lahodné chuti, v kombinaci s kůrou z bio limetek vytváří úžasnou citrusovou chuť. A ta vůně!!
Další návštěva Paříže a další objekt mé vášně - flambované palačinky a pomerančový karamel ukryté v makronce, neboli nová inspirace u Pierra Hermého
Pozlacená jedlým zlatým prachem, s nádechem patiny, vyrobená z prosecca mé oblíbené značky. Je autorská a je vážně skvělá!
Přesně můj šálek kávy - arabica a robusta v dokonalé rovnováze. Pokud jste milovníci kávy, pak je tato makronka určena právě vám! Je totiž vážně kávová!
Milujete pařížskou šlehačku? Tu domácí? Pak bude tato makronka vaší favoritkou! Vyrobená z čokolády Cacao Barry ALUNGA s obsahem kakaových složek 41% pomalu taje na jazyku a je příslibem absolutního štěstí!
Jemná chuť a přesto velmi výrazný zážitek - špetka soli Maldon, 100% pistáciová pasta, žádná aromata ani zvýrazňovače chuti - jen čistá chuť pistáciových oříšků.
Její lahodná chuť je skutečně hodna královské pocty! Smyslná vůně vás nenechá v klidu a možná se na ni stanete závislými stejně jako já...
"Pravděpodobně nejlepší lékořice na světě" - přesně tato slova stojí na každé zásilce lékořice, která z Dánska dorazí..ach ano, je fantastická! Není čeho se bát...
Rozplývá se na jazyku a podlehnou ji i ti největší odpůrci bílé čokolády. Zdobená jedlou perletí ukrývá to nejlepší ze švýcarských čokolád. Jednoznačně MUST HAVE!
Vanilkový krém, karamelové střepy domácí výroby a flambování na povrchu - jak snadno se dá zamilovat!
Pouhé tři ingredience a vanilkové nebe je na světě - bílá čokoláda švýcarské výroby Carma Nuit Blanche, smetana a vanilkový lusk - nic víc, nic míň.
Čokoládový samet, čokoládová láska - určena nejen čokoholikům, i když ti přesně tuší, o čem je řeč! A slané čipsy? ..jen taková malá třešinka na dortu...přesněji uvnitř dortu.
Nejjemnější chuť ze všech! Malý obláček, který se rozplyne na jazyku...obláček s kapičkou Malibu, které vám lehounce zamotá hlavu.
Vaše nejoblíbenější makronka nese jméno po mé dceři. Makronku vyrábím podle receptury Pierra Hermého a vy ji milujete stejně jako já svou Karolku, svou sladkou múzu!